Hangoskönyvek az mvszsz.hu oldalon

A HANGOSKÖNYVEK FELVÉTELE BEFEJEZŐDÖTT, IMMÁR ELÉRHETŐK AZ MVSZSZ.HU OLDALON.

  • Az „Együtt, de hogyan? című könyv a jegyespárok felkészítését (a jegyesoktatás tartalmához kapcsolódik) és a házaspárok lelki vezetését, szolgálja. 
  • A „Drága kicsi gyermekünk!” című könyv a gyermekvárás időszakában ad lelki útravalót a szülőknek.

A két könyv digitális formában elérhető és a link terjeszthető különböző civil, egyházi és szakmai szervezetek, és a média felületein.


A Védőnőkért, új szülők- és újszülöttekért Alapítvány 2018-ban a Miniszterelnökség egyedi elbírálású pályázata keretében támogatást kért és kapott Sebők Sándor fóti rk. plébános atya két kiadványának újra nyomására, és térítésmentes terjesztésében való részvételre. A könyvek rendkívül keresettek, népszerűek nemcsak egyházi körökben, de a védőnői szolgálat keretében és civil szervezetek körében is. Nagy érdeklődés és igény lépett fel a Kárpát-medencei magyar családok részéről is. A könyvek elfogytak, és kiadásuk nyomtatott formában újabb pályázat útján lesz lehetséges.

Az Alapítvány stratégiai partnere, a Magyar Védőnők Szakmai Szövetsége felajánlotta támogatását a könyvek hangoskönyv formában történő elkészítéséhez. A szerző boldogan hozzájárult ennek az új formátumnak és terjesztési lehetőségnek, és támogatásáról, beleegyezéséről biztosította a megvalósító szervezeteket.

A párkapcsolat, a házasság, a család és a gyermekáldás lelki-vallási összefüggéseit emeli ki ez a két lelki útravaló:

  • Az „Együtt, de hogyan?” című könyv a jegyes párok felkészítését (a jegyesoktatás tartalmához kapcsolódik) és a házaspárok lelki vezetését, szolgálja. 
  • A „Drága kicsi gyermekünk!” című könyv a gyermekvárás időszakában ad lelki útravalót a szülőknek.

A házasságot tervező fiataloknak, a házasságban és tartós párkapcsolatban élő pároknak, a gyermeket váró szülőknek nagy szüksége lenne ebben a különleges helyzetben. A könyvek nagy segítséget adhatnának a párok és a családok életében, szolgálná a mentális-lelki és spirituális megerősítésüket, ezért nagy szükség lenne ezeknek a tartalmaknak, gondolatoknak minél szélesebb terjesztésére.

A két könyv digitális formában elérhető és a link terjeszthető különböző civil, egyházi és szakmai szervezetek, és a média felületein.

Ezzel a módszerrel a felhasználók sokaságára kiterjeszthető lenne a két könyv tartalma a hazai és határon túli magyarság számára egyházi, szakmai és civil körökben egyaránt.